tiistai 10. kesäkuuta 2014

181. Finnderby XXXXII

Moi!
Viikonloppu oltiin Jackien kanssa Finderbyssä. Lauantaina hypättiin 110cm poniluokka,  Jackie oli tosi jännitynyt derbyradalla ja rata ei mennyt yhtään putkeen.  Saattin 14 virhettä.  Sunnuntaina taas mega aikainen lähtö klo 05:00 vetchekkiin ja siitä sitten kisaalueelle. Sunnuntaina vuorossa oli GP 120cm, Jackie oli verkassa rento ja tuntui hyvältä. GP:ssä oli 12 osanottajaa. Radalle päästyä niin Jackie jännityi mutta tuntui sillti melko hyvältä tavoite oli että saan sen laukan rullaamaan ja vauhti kohilleen.. Radalla oli 11 estettä josta yksi sarja ja yksi kolmoissarja, eli 13 hyppyä josta yksi este pitkä vesi. Vesi meni loistavasti vain kolme ponia selvitti sen puhtaasti tai ylipäätään ollenkaan. Jackiella ei sen kanssa ongelmia sarjoilla saatiin kaksi puomia alas muuten esteet pysyivät ylhäällä. Rata oli  siis muuten ihan ok paitsi että tein yhden voltin ja siksi pudotusten lisäksi pari aikaviehettä. Jackie oli ihan superi!!

Nyt lähden viikoksi riparille ja sain kuulla että tänä vuonna me ei lähdetä Drammeniin PM edustamaan. No tänä vuonna se ei ole ollut meidän päätavoite joten olihan se tosi kiva että Jackie on noteerattu edes pitkälle listalle. Ensi vuonna se on sitten kalenterissa jos kaikki menee putkeen. Tänä vuonna hypätään sitä GP ja SM päätavoitteina näin Jackie saa tarvittavaa kokemusta isoilta esteiltä ja tietty minä myös.

Seuraavat kisat Jackien kanssa Lohja ja Kokkola Panda tulee mukaan ja kiertää junnucup luokkia normaalisti. Nyt vaan tää ripari pitää hoitaa pois päiväjärjestyksestä. Tsemppiä kaikille PM poneille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti