sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

172. Ypäjä Spring show ja Drammeniin...

Hei, ypäjä spring show viikonloppu takana. Kisoissa oltiin sekä Pandan että Jackien kanssa molempina päivinä. Lauantaina aikainen lähtö Mimmin ja mamman kanssa. Pandan ekaluokka alkoi jo klo 9:00. Prohay nuorten hevosten luokka 110cm oli ensin. Päästiin taas aluksi radalle kaikki tutustumaan ja pörräämään hevosten kanssa. Panda oli rento ja rauhallisenoloinen koko verkan ajan. Rata meni hyvin vauhtia riitti ja puhdas rata saatiin ja rusetti. Toisena luokkana oli 115cm ja se meni vielä paremmin Panda tosin oli melko  yhä vauhdikas. Puhadas rata ja rusetti siitä myös. Hyper Panda oli siis melko super panda.

Jackienlla oli luokka vasta iltapäivällä ja sen takia olitiinkin otettu päiväkarsinat molemmille molempina päivinä. Jackien luokka oli Haimihallissa kansallinen staffansbergin poniluokka 110cm. Verkka ok mutta poni jäi kyllä vähän hitaaksi pohkeelle ja se kostautui radalla siten että tuli yksi kunnon virhe okserille ja se tuli alas. Sarja eteen puomi myös kolahti joten saatiin 8 virhettä siltä radalta. 

Sunnuntaina taas aikainen lähtö kotoa ja Pandan luokka 110cm aamusta. Hienosti taas Panduli porskutti menemään ja rusetti saatiin virheetön suoritus. Jackien kanssa hypättiin 115 avoin luokka. Poni oli super itse ratsastin yhden välin ottamalla yhden laukan liikaa ja puomi saatiin alas eli 4 virhepistettä sieltä. Ei harmita rata oli muuten niin hyvä. Kaiken kaikkiaan siis hyvä ja mukava viikonloppu. Kiitos Mimmi ja Kontsa loistavat hoitsut. Ilmakin oli loistava.

Videot radoista laitan tänne ja huomenna matka Drammeniin alkaa…………

Sieltä tarinaa viikon päästä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti