sunnuntai 15. joulukuuta 2013

116. Maajoukkuekatsastukset.

Moikkelis!

no niin viikonloppu ypäjällä  maajoukkevalmennus/katsastuksissa takana. Matka alkoi perjantaina,  kotona ei ollut sähköjä joten oli siitäkin syystä ihan kiva karata ypäjälle mamman kanssa. pappa jäi hoitelemaan muut hevoset. Poni yöpyi Jukka Rantasen tallilla ja me mamman kanssa eka yö Pesosten autossa. Lauantaina oltiin ekassaryhmässä jossa oli katsastettavia ratsukoita ja valmentajana tietysti Satu Liukkonen. Treenattiin tekniikkaa, paljon kavaletteja ympyrällä ja puomi okseri puomi ympyrällä ja tähän väliin jumppasarja joka oli molemmista suunnista samanlainen, yksi innari ristikko pysty josta yksi laukka okseri ja yksi laukka innarille taas. jonka jälkeen ympyrällä se okseri josta matka jatkui okerille ja kavaletin kautta vedelle ja taas ympyrä kavaleteille. Oi monimutkaisen kuuloista näätte videolta kuin se menee.

Poni oli hyvä ja selvittiin tehtävistä Sadun mielestä ihan kivasti. La-su yö majoituttiin Viivin ja Pepsun kanssa kurssikeskuksella. Meno oli mukavaa ja oli huippu kivaa tavata uusia kavereita.

Sunnuntaina treenit jatkui ypäjähallissa, vuorossa radanratsastus. Korkeudet 110 ja rata melko tekninen. Radasta video josta näkyy mitä mamma nyt sai kuvattua. Poni oli radan alussa vähän epätasainen ja jouduttiinkin menemään radan 4 estettä uudelleen myöhemmin. uusinta menikin hyvin muuten rata sujui hyvin ei vireheitä ja Satu oli tyytyväinen.

Nyt sitten odotetaan päästäänkö jatkossakin sinne treenamaan.

Poppis antoi tervetulo irrvistykset kun tultiin kotiin, kuvassa näkyy!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti