sunnuntai 20. lokakuuta 2013

95. HIHS


Moi!
Ollaan oltu melkein koko viikko HIHS. Ekana päivänä eli torstaina hypättiin 100cm luokkaa joka meni ihan sika kivasti,  poni tuntu todella hyvältä, se oli tasainen ja varma. Kun tultiin areenalle aikaisin aamulla paikanpäälle niin Jackie oli vähän tavallista enemmän hermona. Oli pelottavia junia ja sen sellaista ihmeteltävää. Poni rentoitui kyllä sitten  kun hyppäsin selkään ja Jackie tajusi että eihän tässä ole mitään uutta kisoissahan tässä vaan ollaan. Verkka meni aikas hyvin, ponilla oli enrgiaa mutta oli vähän pohkeen takana aikaajoin,  tein siirtymisiä, ei hypätty niin paljon pari hyppyä vain. Luoka oli 100cm ja  arvostelu 367.1 eli uusinta perään.  Poni teki hienon nolla radan :-)  Radalle pääsi vähän ennen kisojen alkua tutustumaan ja se helpotti asiaa koska Jackie oli vähän ihmeisään isosta areenasta ja kirkkaista valoista. 

Rata meni siis oikein hyvin. Jackie oli vähän tahmatassu mutta kun lähtömerkki soi niin ponille tuli taas energiaa, 0-0 5 sija.

Tokana päivänä ei mennyt ihan putkeen. Verkassa poni oli ihan mahtava mutta kun päästiin radalle niin se oli kuin kipsijähmettyi kokonaan ja ei liikunut mihinkään. Seurauksena jähmetys parille esteelle ja se oli sitten siinä. Ei siis asiaa finaaliin tällä kertaa vaikka ekan päivän tuloksen jälkeen fiilis oli kuin voittajalla. Aina ei voi onnistua joten kohti uusia haasteita. Hyvillä mielin kuitenkin HIHS kokemuksesta ollaan.

Amateur tourin jälkeen hengailltiin tietysti koko viikonloppu areenalla ja tsempattiin myös Peppiinaa ja Jaskaa. Yövyttiin hotellissa tyttöjen kanssa la su yö. Oli nastaa. Nähtiin hienoja hevosia ja isoja esteitä ja ennenkaikkea hienoa ja taitavaa ratsastusta. Ensi vuonna uudestaan. 

Tässä video torstain radasta ja kuvia viikonlopusta. Ensi viikko vähän kevyemmin ja sitten taas Hencan valmennukseen marraskuun alussa. 
KIITOS NETTA :DMenossa HIHS
Hotellihuone

Meijän hotellihuoneVerkassa huippujen kanssa


Areenaan tutustuminen hevosen kanssaSeuraavana startti... radan kertaus

2 kommenttia: