sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

62. Kuopio sunnuntaiMoi!
kerron vähän miten sunnuntai meni kuopiossa. Menin molemmilla poneilla 95 cm  luokka oli 367.1 eli perusrata ja uusinta. Poppis meni tosi kivasti ja oli tosi varman tuntuinen. Popsulle rata tuntui  helpolta. Lopputulos oli että sijotuttiin 2, ja hävisin voitosta 2 sadasosasekuntilla. Mutt oon tosi tyytyväinen:)

Jackien 95cm tuntui ihan ok:lta. Jackie tiputti uusinnan 4 viimeisen okserin. Jackiellta lensi kenkä kesken rataa, mutt kuopion kengittäjä kengitti Jackielle kengän takaisin niin että voitiin hypätä 105 cm luokka ;)

105 cm meni molemmilla poneilla ihan sika hyvin. Poppis oli tosi tasanen eikä kolhinut yhteenkään puomiin, mutta mä mokasin vähän yhdessä suhteutetun välissä ja otin vähän likaa kiinni ni se stoppasi koska askel jäi todella kauas ja jos olisi lähtenyt hyppyyn oltaisiin oltu vamaan esteen seassa, mutt se ei haitannu yhtään.

105 cm Jackiella meni tosi tosi hyvin se meni puhtaan radan ja luokka oli aikaluokka nii me siojtuttiin 11 sijalle vaikka ei kaahailutukkaan yhtään :)
Viikko oli tosi hyvä ja kiva, meillä oli ihan sika hieno hotelli huone ja ranta :). Kiitos Mimmi loistavasta ponihoidosta ja mukavasta seurasta. Seuraavaksi varmaan Metsämaki ja sitten Hankoon Sea Horse Week.
Kotona ollaan 

Viikonlopun saldo :)


Jackie sai tuurata poppista palkintojenjaossa ;)
2 kommenttia: