lauantai 4. toukokuuta 2013

30. Loistava Lauantai Laaksolla

Moi :)

Lähdetiin aamulla Netan, Elenan ja äidin kanssa kohti laakson kettää, loistava poninhoitajamme Mimmi ;) tuli bussilla ja junalla suoraan laaksolle. Saavutiin juuri  klo 9:00 paikalle just kun Peppiina meni uudella ponilla radalle onneksi ehdittiin nähdä Sintti ponin eka rata Peppiinan kanssa, hyvin meni. Peppiinan radan jälkeen lähdettiin ottamaan Poppis ulos traikusta ja laitamaan sitä kuntoon.

 Luokka 2 90cm oli eka mihin me osallistuttiin. Siinä oli noin 90 starttia ja arvosteluna oli ihanneaika joka ei ole ihan meidän ponin juttu. Ihanneaika olikin laskettu luokkaan aluksi aivan liian hitaaksi 66 sekunttia johon ei sitten kukaan päässyt alkuunkaan joten aikaa muutettiin kesken luokan 58 sekunttiin. Se olikin jo parempi tosin ponit kyllä melkein kaikki menivät liian nopeasti. Meidän aika oli 56 ja jotain ja estevirheitä ei tullut joten loppusijoitus olikin sitten 12. ja vihreä ruusuke. Video 90cm alla ja 100cm 29 postauksessa.

Vietiin Poppis autoon koska luokassa oli niin paljon startteja että se olisi  joutunut seisomaan usean tunnin ennen seuraavaa luokkaa.  Tässä välissä mentiin ostamaan buffasta vähän purtavaa. Kun Peppiina oli vähän kipeä niin lähdettiin niitten uuten heppaautoon lämmittelemään, se on muuten iha sika iso ja upee ;)

Luokka 3 100cm arvostelulla A:2:0 melko helpon tutnuinen radan kävelyn jälkeen. Muutama suhteutettu väli 24m ja 23 m ja yksi yhden laukan sarja. Vaikka aika luokka oli pikkuteiden mahdollisuudet jätetty vain muutamaan. Käytin ne käännökset ja saimmekin 0 radan ja hyvän ajan. Poppis oli ihan mahtava se vaan meni hyvässä rytmissä kaikki lähestymiset osu nappiin.  tää oli varmaan meidän paras rata. Jäi tosi hyvä fiilis. Lopputulos oli, kun luokka jaettiin lähtöjä oli 103kpl, toinen sija.

Oli tosi mukava aurinkoinen päivä laaksolla. Elenan ihanant eväät maistuivat ratojen jälkeen hyviltä ja lähdimme kotiin iltapäivällä kun Peppiina ja Petu jäivät vielä hyppäämään 110cm luokan.

Kiitos Mimmille poninhoitoavusta ja Elenalle hyvistä eväistä ja Netalle ihanista kuvista. Seuraavat kisat onkin sitten taas laaksolla ensi viikonloppuna Pikkuponi cup eka osakilpailu jee :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti